Portreti

→ Mobil: +386 (0)41 627 123 • jersic.stane@gmail.com

Pritegniti pozornost s profesionalno in kredibilno podobo je v poslovnem okolju pomembno iz vseh zornih kotov. Ustvarjanje jasne, koncizne podobe, ugleda in statusa daje prednost, ne glede na to, ali iščete svojo prvo zaposlitev, razmišljate o spremembi v karieri ali pa samo želite biti uspešnejši pri obstoječem delu.

This slideshow requires JavaScript.

Podoba pove več kot 1.000 besed, toda podoba z obrazom pove še mnogo več. V poslu, predstavlja podoba tisto drobno razliko med tem, ali pridobimo posel ali pa zamudimo priložnost. Visoko kvalitetni, profesionalni portreti zbudijo pozornost vaših strank, dodajo osebni pečat vsem marketinškim materialom, izgradijo kredibilno podobo v očeh javnosti, družbenih omrežjih.

Bast studio portreti ponujajo vam in vašemu poslovnemu delu profesionalno kvaliteto, ki postavi vašo podobo in blagovno znamko v središče pozornosti. Studio v poslovnem središču Ljubljana-Rudnik omogoča prijetno atmosfero in enostaven dostop z brezplačnimi parkirnimi mesti.

Behind The Scenes VIDEO:

Uporaba poslovnih portretov

Profesionalni poslovni portreti vdahnejo svojstveni osebni pečat popolnoma vsemu, od letnih poročil do profilnih slik na družbenih omrežjih. Poslovni portreti tako pomagajo vzpostaviti zaupanje z vašimi strankami in hkrati gradijo razpoznavnost vaše blagovne znamke.

Primeri uporabe poslovnih portretov

Portret BAST studio ARTKONTAKT-6

Marketing, oglaševanje in ugled

Povečajte vašo razpoznavnost z osebnim pečatom, ki ga vnesete v trženje, oglaševanje in aktivnosti v odnosih z javnostmi z visoko kvalitetnimi poslovnimi portreti, ki odsevajo edinstveno podobo, razpoznavnost in osebnost vašega podjetja. 

Spletne strani, intranet, poslovne vizitke

Prvi kontakt z vašimi potencialnimi strankami se pogosto zgodi preko spletnih strani podjetja. Vaša spletna stran je idealno mesto, ki lahko nosi vaš osebni pečat.

Korporativne komunikacije, odnosi z investitorji

Vključevanje profesionalnih poslovnih portretov v letna poročila, investicijsko dokumentacijo, izvajalske in prodajne predstavite, novice, utrjuje podobo vašega podjetja in pomaga ustvarjati tesnejše vezi s kupci, prodajalci, investitorji in ostalimi deležniki.

Družbena omrežja

Uporabnost in povečevanje komunikacijskih medijev kot so Facebook, Twitter, LinkedIn in ostalih družbenih omrežij ponuja nove vire za uspeh s ponudbo različnih kanalov, ohranjanja stikov z vašimi strankami. Obogatite uporabniško izkušnjo z osebno noto v obliki visoko kakovostnih poslovnih portretov, ki bodo ojačali vašo podobo in pomagali vašim strankam v trenutku prepoznati vašo blagovno znamko.  

Razpoznavnost v elektronskih sporočilih

Za storitveno usmerjena podjetja, je ustvarjanje zaupanja, udobja in samozavesti ključnega pomena, se posebej tam, kjer je nujen vstop v strankin dom. Gradnja zaupanja z vključevanjem profesionalnega poslovnega portreta v vaših napovednikih in potrditvenih elektronskih sporočilih, daje strankam natančno sliko kdo bo za njih opravil storitev. 

Poznavanje zaposlenih

Naredite vtis s poznavanjem svojih zaposlenih z osebnimi nagradami za obletnice, napredovanja, upokojitve, moznosti je neskončno.

Povezava do Bast galerije fotografij: tukaj

Rezervirajte si vaš termin za poslovni portret danes!

Portret BAST studio ARTKONTAKT-2

 

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE