Poročna umetniška fotografija in video

→ Mobil: 386 (0)41 627 123, jersic.stane@gmail.com

Predstavitveni video kliknite tukaj!

https://vimeo.com/101903178

Video povezava Poročna fotografija in video kliknite tukaj!

Fotografije so s svetlobo zapisani spomini in čustva ujeta v brezmejnost časa. Vasi poročni posnetki bodo urejeni s skrbnim osebnim dotikom in izpiljeni do vsake podrobnosti. Karkšnekoli so vaše prioritete pri organizaciji poroke, odločitev za vrhunskega profesionalnega fotografa bi morala biti na vrhu lestvice. Poleg ljubezni, bodo tako fotografski posnetki nekaj kar vas bo spremljalo celo življenje in bo predstavljalo neprecenljivo dediščino za vaše otroke in vnuke.

Profesionalni nasveti za predporočna studijska fotografija in video

This slideshow requires JavaScript.

Brezčasna poročna fotografija

Živimo v digitalni dobi in čeprav je za nekatere pomembno shraniti fotografije na diskih, je dobro spomniti, da se elektronski mediji stalno spremininjajo in zato je zelo pomembno stiskati najljubše fotografije na papir, povezati v foto album ali foto knjigo. Bolje je imeti visoko kakovostne fotografije danes, kot čez leta iskati restavratorja za ohranitev obledelih in poškodovanih fotografij.

Poročni dan

Drugi, prav tako pomemben aspekt poročne fotografije je, da je to enkraten dogodek družinskega druženja, ki je v vsakodnevni rutini vedno bolj redek, hkrati toliko bolj dragocen, ker je priložnost, ko družina deli svoje radosti, ki so prav tako del spominov na nepozabni poročni dan. Poročni dan ni tako samo združitev ženina in neveste, temveč tudi združitev dveh družin, ki sta se zbrali, da posvetita par za njuno prihodnost.

Shranjeni spomini

Profesionalna in kakovostna fotografija je tista, ki bo te čudovite trenutke zapisala v večnost vaše družine.

Za predstavitveni video → kliknite tukaj!

Umetniške fotografije so čudovit in večen spomin!

Porocna fotografija Bast Studio

→ Mobil: 386 (0)41 627 123, jersic.stane@gmail.com

 

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE