Model book

→ Mobil: +386 (0)41 627 123 • jersic.stane@gmail.com

Model Portfolio je predstavitvena knjiga s fotografijami, ki je najbolj pomembna stvar za uspeh vsakega modela. Brez profesionalne knjige s kakovostnimi fotografijami, je prakticno nemogoce uspeti kot vrhunski in dobro placan model. Zato si je potrebno zagotoviti profesionalni Model Portfolio. To je obicajno knjiga velikosti A4 z osem do deset fotografijami enake dimenzije.

This slideshow requires JavaScript.

Naslovnica

Prva stran tvoje portfolio knjige je obicajno portret, lep prijazen posnetek ali close-up, ki najbolj ustrezno nagovori potencialnega narocnika. Morda je to lahko tvoj najljubsi posnetek, po moznosti tak kjer se vidi tvoj ten, lepota in izraz tvojih oci pa izstopata. Nekaterim je ljubo, da so lasje pocesani nazaj, vendar v resnici to ni pomembno, kljucno je, da so posnetki res kakovostni.

Notranjost

Sledijo posnetki celotne figure, tako, da se vidi tvoja postava. Na ta nacin lahko narocniki takoj ocenijo to, kar je za njih najbolj pomembno, tvoj obraz in tvoje telo. Ker se obicajno odpre dvojna stran knjige, je dobra ideja imeti na obeh straneh fotografiji, ki se dopolnjujeta. In še, ni pametno imeti prevec crno belih posnetkov, pa ce so se tako cudoviti, kajti velikokrat delujejo sivo in monotono.

Profesionalna fotografija

Fantasticne in najbolj prepricljive so svetle barvite fotografije, ki v kompletu osmih, desetih medsebojno usklajenih fotografij profesionalno in celovito predstavijo tebe.

Rezerviraj si svoj termin za model portfolio danes!

Povezava do Bast galerije fotografij: tukaj

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE