Družine

→ Mobil: +386 (0)41 627 123 • jersic.stane@gmail.com

Vsaj trije ključni razlogi so zakaj se tako veliko staršev odloči za družinsko portretiranje: skrbna zavest o razvoju družine, družinski ponos in dragoceni spomini, ne samo na ljubke obraze, temveč na iskriv smeh in vse tiste zabavne, iskrene ter čudovite trenutke.

This slideshow requires JavaScript.

Tradicija

Fotografiranje družine, je postalo del tradicije, tudi zato, ker si zelijo starši ohraniti spomin na obdobje odraščanja otrok, za njih in otroke same. Profesionalni fotografski posnetki so tako mnogo več kot estetski dokumenti odraščanja, so dragocen spomin in dogodek, ki celovito povezuje vse člane družine.

Nepozabni spomini

Profesionalno družinsko portretiranje je doživetje, ki v visoko kakovostni fotografiji odslika emocije, srce in dušo družine.

Enkratni dogodek

Pozorno vam prisluhnemo, da natančno razberemo vaše želje. Vasim željam prilagodimo stalno se spreminjajoče fotografske stile in tehnologijo ter vam zagotovimo sijajne posnetke, ki bodo očarali vas, vašo družino, prijatelje, znance.

Ideje, ki jih imate glede vaših oblačil, rekvizitov, posnetkov s prijatelji, hišnimi ljubljenčki ali lokacijo so vaša izbira, naša poglavitna naloga je, da portretiramo vas in vašo družino na edinstven in pomemben način, in da izpolnimo vaše želje in pričakovanja.

Nekaj nasvetov pred fotografskim snemanjem

Oblečete lahko kar vam je ljubo, obstajajo pa določena oblačila, ki deluje na fotografiji bolje kot druga. Vzorci in teksti so običajno moteči, močnejši kot so, bolj prevladujejo. To pa ne pomeni, da so vzorčasta in s teksti opremljena oblačila neprimerna, če v sebi nosijo jasen kontekst, so odlična. Priporočamo srednje ali temnejše tone kot so to vse vrste temno sive, modre, vinsko rdeče, vijoličaste ali rjave. Dekleta in ženske lahko nosijo krila ali obleke, vendar pa so za sproščene poze hlače primernejše. Značilnost oranžne, turkizno zelene, nebesno modre, vse vrste zelene (izjema globoka gozdno zelena), močne roza barve pa so, da se ne ujemajo z okoljem, posebej tam kjer je veliko zelenih površin – so pa primerne za ostale lokacije.

Imejte v mislih, da svetlejše barve (posebej bela), oprijete majčke, horizontalne linije ponavadi poudarijo močnejšo postavo in če ne želite izpostaviti vaših rok, si raje nadenite oblačila z dolgimi rokavi. Temnejše barve, ohlapna oblačila in vertikalne linije vizualno zožujejo postavo.

Več kot dobrodošlo je, da prinesete svoje rekvizite, naj bo to košarkaška žoga, board, šahovski komplet, glasbeni instrument, nabor maketic ali avtomobilčkov, najljubše rože, listi vrtnic, vaš Harley Davidson, prekrivala, odeje, vaše kolo ali pa album znamk, karkoli kar veliko pomeni vam ali vašim otrokom. Dajte krila svoji domišljiji!

Termin lokacijskega portretiranja bomo poskušali urediti tako, da bo najboljši del dneva, leta na naši strani. Zunanja svetloba je najlepša v dopoldanskih in popoldanskih urah, v poletnih mesecih prijetnejša glede temperatur, vzhodna in zahodna svetloba pa najbolj magični za večino fotografov in umetnikov. Studijsko portretiranje lahko načrtujemo kadarkoli, v primeru slabega vremena pa brez dodatnih stroškov uredimo portretiranje v studiu.

Kot potrditev naročila je zaželjena rezervacija, v primeru lokacij v radiusu 80 km izven Ljubljane pa se obračunajo potni stroški. Običajna skupna cena, ki vključuje xx fotografij je xx eur, naročeni plakati vaših posnetkov ali čudovite uokvirjene fotografije pa vam izdelamo po zelo sprejemljivi ceni.

Rezervirajte si vaš termin za družinsko portretiranje danes!

druzine-bast-studio-artkontakt-4

Povezava do Bast galerije fotografij: tukaj

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE