Cenik

→ Mobil: 386 (0)41 627 123, jersic.stane@gmail.com

This slideshow requires JavaScript.

Korak I – Izberite vaš paket → Kliknite tu!

1. PAKET » 35,00 €
2. PAKET » 120,00 €
3. PAKET » 150,00 €
4. PAKET » 190,00 €
5. PAKET » 250,00 €

Portretiramo v studiu ali na lokaciji, po vašem izboru. V primeru lokacijskega portretiranja, je cena prilagojena glede na oddaljenost od Ljubljane, skladno s standardno določenimi potnimi stroški. Če pa želite posnetke v različnih oblačilih ni dodatnih stroškov! To je vaš čas in ga lahko uporabite kakor želite.

Korak II – Pregled galerije → Vstop v vašo galerijo!

GALERIJA: Vse vaše fotografije bodo na razpolago preko online galerije. Izberete lahko najljubše in jih delite z vašo družino, prijatelji. Prejeli boste povezavo do vaše galerije in ko bomo sprocesirali drugi vašega minimalnega naročila, bomo to dodali kot kreditni znesek v vašo galerijo.

Korak III – Naročilo vaših najljubših posnetkov

NAROČILO: Ko boste pregledali galerijo in izbrali najljubše fotografije, je čas za naročilo. Digitalne datoteke in izdelavo fotografijo lahko naročite kar neposredno iz galerije. Naš studio bo poskrbel za vse ostalo. Naročilo preko galerije vam omogoča, da si vzamete čas in se posvetujete s svojimi najdražjimi preden izberete svoje posnetke. Če imate kakršnekoli dodatne želje ali bi želeli, da mi izberemo za vas, nam dajte to samo vedeti in z veseljem vam bomo ustregli.

Portret je neprecenljiv spomin tako za vas kot vaše najdražje. So lahko izjemno darilo, njihova vrednost s časom samo narašča. Ne izpustite vaše priložnosti!

Kontaktirajte nas danes in si rezervirajte vaš termin.

→ Mobil: 386 (0)41 627 123, jersic.stane@gmail.com

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE