VIDEO Behind-The-Scenes

AmCham Slovenija je v sodelovanju s Slovensko filantropijo in Ameriškim veleposlaništvom v Sloveniji izvedlo teden korporativnega prostovoljastva. Pripravili smo portretne predstavitve za projekt »Vračamo družbi« in korporativno portretno predstavitev AmCham Slovenija. Oglejte si “Behind the Scenes” video z izjavami portretirancev:

Za podjetje EMMA Group smo pripravili portretno predstavitev in »Life-style« fotografije (→ kliknite tukaj!), ki zaokrozujejo vrhunske produkte z visoko dodano vrednostjo v trzno predstavitev. Vabimo vas v zakulisje profesionalnega portretiranja:

Z verigo frizerskih salonov SIMPLE smo partnersko realizirali predstavitev za večjo prepoznavnost in vrhunske storitve. Poglejte v zakulisje snemanja:

Za mednarodno podjetje Eli Lilly Europe smo pripravili Team-buildnig / Studijsko fotografsko snemanje:

Podjetje Četrta pot je praznovalo svojo 25. letnico uspešnega delovanja. Pripravili smo celovito video in foto predstavitev podjetja za osrednji poslovno-gospodarski forum (→ kliknite tukaj!). Dogodek, na katerem je sodelovalo 150 direktorjev in managerjev slovenskih podjetij, smo zaokrožili v video film. V »Behind the Scenes« poglejte v zakulisje skupinskega in korporativnega portretiranja za komunikacijske in predstavitvene materiale podjetja Četrta pot.

 

PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA, VIDEO IN PREDSTAVITVE

%d bloggers like this: